Ontbijt

Wat is er fijner dan de dag te starten met een heerlijk ontbijt geserveerd in stijl? Wij hebben geen buffet maar bieden ontbijt a la carte aan. Gemakkelijk, lekker en minimale voedselverspilling. Keus uit genoeg lekkers om de dag goed mee te beginnen. Wij serveren een uitgebreid en heerlijk ontbijt bij Soep-er aan tafel (restaurant op de begane grond). Eet u liever op de kamer of in bed, laat uw ontbijt dan in stijl bij u op de kamer serveren in een prachtige picknickmand. De kosten van het ontbijt zijn €14,50 per persoon en wordt tussen 08:00 en 10:30 uur geserveerd of naar uw kamer gebracht. Tijdens de check-in geeft u uw tijdsvoorkeur aan en worden de ontbijtopties uitvoerig besproken.

Petit Beijers fietstochten

Wilt u Utrecht verkennen op de typisch Nederlandse manier? Huur fietsen via ons en ontdek Utrecht en omstreken op een manier zoals Nederlanders dat allemaal doen, per fiets. Wij hebben onze favoriete fietstochten voor u op een rijtje gezet en hopen u hiermee te inspireren om er op uit te gaan. Prijs op aanvraag.

Boottochten

Welke betere manier is er om de schoonheid van Utrecht te ontdekken dan met de boot? Geniet van een onvergetelijke privétocht op een klassieke salonboot die door de mooiste grachten van Utrecht vaart. Tal van bezienswaardigheden worden gepasseerd zoals de Domtoren, de unieke werven van de grachten, de kenmerkende kelders en de gezellige terrassen aan het water. Langer varen behoort uiteraard tot de mogelijkheden. Via de Oudegracht zijn ook de vecht, Krommerijn en Hollandse IJssel bereikbaar. Laat het ons weten zodat wij de aanvraag in behandeling kunnen nemen en u kunnen helpen met het organiseren van een prachtige boottocht. Prijs op aanvraag.

Picknicken

Wat zijn Utrechts best bewaarde geheime plekken? Utrecht leent zich uitstekend voor een gezellige of romantische picknick gevuld met verse producten van Soep-er. Wij zorgen voor een uitgebreide en goedgevulde picknickmand, vertellen u de leukste hotspots en u kunt erop vertrouwen dat u niks tekort komt. De kosten bedragen €17,50 per persoon.

Waterfietsen

Zelfs over het water kunt u fietsen in Utrecht! Ook met kinderen is het leuk om een waterfiets te huren en zo de sfeer op de Utrechtse grachten te proeven. De terrasjes aan de werf, de intrigerende consoles en de mooie grachtenpandjes nodigen uit voor een heerlijke waterfietstocht. In uw eigen tempo ontdekt u zo per waterfiets het centrum van Utrecht.

Prijs: 1 uur 30 minuten €25,- per waterfiets. Maximaal vier personen per waterfiets.

Wij helpen u graag met het reserveren. Let op: prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Wandeltochten

In en nabij Utrecht lopen talloze wandelroutes. Wij hebben onze favoriete wandeltochten voor u op een rijtje gezet en hopen u hiermee te inspireren om er op uit te gaan.

Kanoën

Ontdek Utrecht vanaf het water! Met een gehuurde kano van Kanoverhuur Utrecht vaart u helemaal zelf. Een routekaart wijst de weg. Stap direct op in het centrum en verken de bruisende binnenstad van Utrecht met zijn prachtige grachten en gezellige terrassen, of volg de Minstroom of Amelisweerd route om de stilte en prachtige natuur van Utrecht te ervaren.

Kanovaren prijs per persoon
1 uur    1,5 uur    2 uur    1dag
€6,00    €9,00    €12,00  €14,00

Wij helpen u graag met het reserveren. Let op: prijzen zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Airport pickup

Comfortabel van en naar het vliegveld? We regelen het graag voor u.

Van en naar het vliegveld Schiphol Airport werken wij samen met verschillende partijen. Wilt u een limousinetransfer waar u kunt genieten van alle luxe van dien, een Tesla op groene stroom of liever een gewone taxi? Laat het ons weten zodat wij u kunnen adviseren en eventueel een reservering voor u kunnen maken.

Let op: van deur naar deur is helaas niet mogelijk in verband met de ligging in het stadscentrum. U kunt de taxichauffeur vragen u af te zetten bij Restaurant San Siro, Oudkerkhof 9 te Utrecht. Vanaf daar is het nog geen minuut lopen naar het hotel.

In- en uitchecken

U kunt bij ons inchecken tussen 14:00 en 19:00 uur, behalve in geval van een bevestigde vroege aankomst. U bent natuurlijk altijd eerder welkom en als vanzelfsprekend kijken we dan of er al een kamer beschikbaar is en anders nemen we graag uw bagage aan zodat u alvast kunt genieten van de prachtige stad.

U kunt bij ons uitchecken van 07:00 tot 11:00 uur. De kamer dient uiterlijk om 11:00 uur te zijn verlaten, behalve in geval van een bevestigde late check-out.

Let op: door onze kleinschaligheid hebben wij helaas geen 24-uurs receptie, daarom vernemen wij graag uw verwachte aankomsttijd en de verwachte vertrektijd. Als het u niet gaat lukken om vóór 19:00 uur te arriveren of na 07:00 uur uit te checken, dan zorgen wij dat er één van ons aanwezig is om u persoonlijk in te checken/uit te checken. Wij zijn natuurlijk wel altijd te bereiken via e-mail of telefonisch op +31621603333

Speciale verzoeken

Als u specifieke verzoeken heeft om uw verblijf te veraangenamen, aarzel dan niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen voor meer informatie. Wij helpen u graag verder en doen ons uiterste best om aan uw voorkeuren en wensen te voldoen. Onderstaand een aantal suggesties met zaken die we graag voor u regelen:

  • Een fles champagne of cava op ijs – afgeleverd wanneer u wilt tijdens uw verblijf;
  • Prachtige bloemen op de kamer – leuk als verrassing of gewoon leuk voor op de kamer;
  • Ontdek Utrechts best bewaarde geheime plekken met een gezellige of romantische picknick – gevuld met verse producten van Soep-er.

Heeft u interesse in bovenstaande suggesties of wilt u iets compleet anders, neem dan gerust contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Vroeg en laat uitchecken

Vroeg inchecken vanaf 8:00 uur:

Komt u aan met een vroege vlucht? Of wilt u extra lang van uw verblijf genieten? Als u voor deze optie kiest, is de kamer klaar wanneer u aankomt. Al vanaf 8:00 uur kunt u genieten van de privacy en het comfort van uw eigen kamer. Laat de dag maar beginnen! Let op: deze optie is op basis van beschikbaarheid. De kosten voor een gegarandeerde vroege check-in bedragen €40,00 per kamer.

Laat uitchecken tot 14:00 uur of 17:00 uur

Vertrekt u met een late vlucht? Of wilt u nog wat langer genieten van een extra douche of gewoon nog lekker ontspannen? Kies er dan voor om uw kamer tot 14:00 uur of tot 17:00 uur te houden. Let op: deze optie is op basis van beschikbaarheid. Gegarandeerde late check-out tot 14:00: €20,00 / tot 17:00 €40,00

Babybedje

Wilt u graag met 1 kindje (tot 2 jaar) overnachten? Die mogelijkheid bieden wij ook. Op de Luxury kamers, de zolderkamer of de appartementen plaatsen wij graag (kosteloos) een babybedje. Omdat het aantal babybedjes niet onbeperkt is, doen we dit op basis van beschikbaarheid.

Minibar

De meeste kamers hebben een goed gevulde minibar, behalve de appartementen en de zolderkamer. Minibar producten zijn beschikbaar tegen een meerprijs.

Boek uw kamer in Petit Beijers

Een prachtig boutique antique hotel, gevestigd in karakteristieke grachtenpanden, gelegen in het historische hart van Utrecht.

Boek een kamer