Slapen in Petit Beijers

Logement Petit Beijers is een prachtig boutique hotel voor iedereen die Utrecht tot in zijn tenen wil ervaren en is net een beetje anders dan andere hotels. Gelegen in hartje centrum in de schaduw van de Domtoren aan de Vismarkt. U overnacht in karakteristieke grachtenpanden gelegen aan de beroemde Oudegracht en iedere kamer is uniek. De verbouwing en inrichting van het pand is gerealiseerd door antiquair en monumentenliefhebber Bert Degenaar, bekend van het televisieprogramma ‘Van onschatbare waarde’. De kamers zijn allen sfeervol, knus en voldoen aan alle gemakken van nu.

Wat is er dan anders dan anders? De negen kamers zijn verspreid over twee grachtenpanden aan de Vismarkt 16-18. Op de begane grond, nummer 16-17, bevindt zich onze eigen soepbar genaamd Soep-er, waar zowel het in- en uitchecken zal plaats vinden en waar ook het ontbijt zal worden geserveerd. We zijn een soepbar, ontbijt- lunchzaak, hotel, receptie en lobby in één! Op de overige verdiepingen bevinden zich de kamers. Dit alles in een monumentaal grachtenpand. Hoe leuk is dat?!

De prachtige grachtenpanden stammen uit de 15e-eeuw en de historie van het pand is volledig in ere gehouden. Wanneer u bij ons komt overnachten wordt u omarmd door een rijke historie en stapt u echt even een andere wereld in. Een rijke beleving met een duidelijke link naar het verleden. Er is daarom geen lift aanwezig en de trappen naar de kamers zijn smal. Dit maakt dat Petit Beijers helaas niet geschikt is voor gasten die slecht ter been zijn.

Wij hebben zes verschillende kamertypes: Petit, Classic, Superior, Luxury, de zolderkamer en onze tweepersoonskamers met balkon. Mocht u er op de website niet helemaal uitkomen dan kunt u altijd contact met ons opnemen via de e-mail of telefoon. We helpen u graag!

Petit kamer

De Petit kamer is een fijne eenpersoonskamer met een twijfelaar (120x200cm). Klein van formaat maar elegant ingericht met rustige kleuren. De grote ramen bieden natuurlijk daglicht en een prachtig uitzicht op de Vismarkt. Onze Petit kamer is 12m2 en heeft alles wat u nodig heeft voor een heerlijk verblijf in Utrecht en is een comfortabel toevluchtsoord voor de solo reiziger. Een luxe badkamer met inloop regendouche en toilet is op de kamer aanwezig.

Let op: Logement Petit Beijers is gevestigd in een monumentaal stukje erfgoed. Er is daarom geen lift aanwezig en de trappen naar de kamers zijn smal.

Classic kamer

De Classic kamer is een fijne tweepersoonskamer. Klein van formaat en sfeervol ingericht in rustige groentinten en tulpen illustraties. De grote ramen bieden natuurlijk daglicht en een prachtig uitzicht op de authentieke Vismarkt. Onze Classic kamer is 15m2 en heeft alles wat u nodig heeft voor een heerlijk verblijf in Utrecht. Onze Classic kamer is voorzien van een zithoek, queen-size bed (160x200cm) en luxe badkamer met inloop regendouche en toilet.

Let op: Logement Petit Beijers is gevestigd in een monumentaal stukje erfgoed. Er is daarom geen lift aanwezig en de trappen naar de kamers zijn smal.

Superior kamers

Onze twee Superior kamers zijn perfect wanneer u op zoek bent naar iets meer ruimte. De Superior kamers stralen de geschiedenis van het gebouw echt uit dankzij de hoge plafonds en grote ramen. Geniet van het prachtig uitzicht op de Vismarkt en de warme sfeer van de kamer. De Superior kamers bieden veel natuurlijk daglicht dankzij de grote ramen. Onze Superior kamers zijn 17m2 en zijn voorzien van een zithoek, king-size bed (180x200cm) en luxe badkamer met inloop regendouche en toilet.

Let op: Logement Petit Beijers is gevestigd in een monumentaal stukje erfgoed. Er is daarom geen lift aanwezig en de trappen naar de kamers zijn smal.

Luxury kamers

Onze twee sfeervolle Luxury kamers zijn ideaal wanneer u op zoek bent naar meer ruimte en comfort tijdens uw verblijf in hartje Utrecht. Deze kamers zijn zonder twijfel het pronkstuk van Logement Petit Beijers. De kamers zijn 22m2 en gelegen aan de achterzijde van het pand, dus net wat rustiger. De kamers zijn elegant ingericht met harmonieuze kleuren, goed voor optimale ontspanning. Alle Luxury kamers zijn voorzien van badjassen en slippers, een zithoek, king-size bed (180x210cm) en luxe badkamer met inloop regendouche en toilet.

Let op: Logement Petit Beijers is gevestigd in een monumentaal stukje erfgoed. Er is daarom geen lift aanwezig en de trappen naar de kamers zijn smal.

Zolderkamer

Onze zolderkamer bevindt zich op de derde verdieping van het grachtenpand op nummer 18 en biedt een prachtig uitzicht. Aan de achterkant kijkt u uit op de Domtoren en aan de voorkant op de charmante Vismarkt en de Oudegracht. Sfeervolle groentinten en tulpen illustraties zijn in mooi contrast met warme crèmekleurige houten balken en klassieke meubels. De zolderkamer is 20m2 en voorzien van badjassen en slippers, een zithoek, king-size bed (180x200cm) en een heerlijke badkamer met inloopdouche en toilet.

Let op: Logement Petit Beijers is gevestigd in een monumentaal stukje erfgoed. Er is daarom geen lift aanwezig en de trappen naar de kamers zijn smal.

Tweepersoonskamers met balkon

Welke betere manier is er om het leven in Utrecht te ervaren dan met uw eigen tweepersoonskamer in een monumentaal stukje erfgoed midden in de stad? Onze twee tweepersoonskamers met balkon of binnenplaats op Vismarkt 18 bieden een prachtig uitzicht op de charmante Vismarkt en de Oudegracht. Beide kamers hebben een eigen balkon of binnenplaats aan de achterzijde waar het bij een beetje lekker weer heerlijk vertoeven is. Uw eigen badkamer met inloopdouche en toilet bereikt u via de gemeenschappelijke gang. Vindt u dit niet erg en staat u open om op een geweldige manier de adembenemende schoonheid van Utrecht te verkennen? Dan zijn deze kamers van 20m2 in hartje Utrecht zeker iets voor u. Deze kamers zijn voorzien van badjassen en slippers, een zithoek en een tweepersoonsbed (140x200cm).

Let op: Logement Petit Beijers is gevestigd in een monumentaal stukje erfgoed. Er is daarom geen lift aanwezig en de trappen naar de kamers zijn smal. Uw eigen badkamer met inloopdouche en toilet bereikt u via de gemeenschappelijke gang.