Soep-er

Op de begane grond van het hotel bevindt zich Soep-er, Utrechts eerste soepbar, waar we verrassende smaken en ingrediënten in een kommetje mengen. Met traditionele recepten en een persoonlijke twist laten we u genieten van het veelzijdigste gerecht ter wereld: soep. Gezond, gemakkelijk en gezellig. On-the-go of bij ons aan tafel. Extra fijn: onze homemade bakery en goede koffie. En dat allemaal op de begane grond van het hotel.
Of het nou een ontbijt, lunch, tussendoortje, voorgerecht of een vullende avondmaaltijd is, u bent welkom bij Soep-er. Geen tijd om rustig bij ons te tafelen? Ook meenemen of (thuis)bezorgen is mogelijk. En dat kan het hele jaar door.

SOEPEN

Elke dag kunt u kiezen uit vier wisselende soepen. Vers, vol smaak en creatief in receptuur en presentatie. Alle soepen zijn hetzelfde geprijsd. U bestelt aan de bar, kiest de portie (small, medium of large) en voegt naar eigen smaak verse croutons en wisselende toppings toe. Kost niks extra’s. Bij de soepen krijgt u verse sneetjes zuurdesembrood van de Veldkeuken geserveerd. Met extra vergine olijfolie en gezouten roomboter, natuurlijk.

BAKERY

Waar we naast onze soepen om bekend staan? Wat dacht je van een heerlijk wisselend ontbijt, homemade bakeryen gevarieerde barista koffies. Alles is zelfgemaakt en natuurlijk zijn er ook vegetarische en vegan opties.

Onze liefde voor soep, gezellig samenzijn en genieten van eten komt ook terug in de sfeer bij Soep-er. Informeel en levendig met een frisse en eigentijdse uitstraling: veel groen en natuurlijke materialen in het interieur. Een beetje rustiek Frans platteland in het hartje van Utrecht: emaillen kommen op houten planken, planten en bloemen en onbewerkt hout.

Door het kleine assortiment geniet je altijd van verse producten en is de kwaliteit gegarandeerd. Tegelijkertijd spelen we in op de groeiende vraag naar gemak, snelheid en gezonde voeding voor mensen die niet altijd tijd of zin hebben om zelf in de keuken te staan. Lekker innovatief.
“Wij vinden het leuk om onze favoriete restaurantjes, cafés en andere hotspots met je te delen zodat je het beste van Utrecht kan ervaren”. Vraag ons dus gerust naar tips en adviezen tijdens jouw verblijf!”

Boek uw kamer in Petit Beijers

Een prachtig boutique hotel, gevestigd in karakteristieke grachtenpanden, gelegen in het historische hart van Utrecht.

Boek een kamer