Beste gast,

Wij houden de ontwikkelingen omtrent het Coronavirus nauwlettend in de gaten en zullen daarop anticiperen. Hygiëne staat bij ons hoog in het vaandel en dit zal uiteraard onze grootste prioriteit houden. Om al onze gasten veilig te kunnen blijven ontvangen werken wij volgens de richtlijnen van het RIVM:

  • Dagelijkse gezondheidscheck van personeel.
  • Alle arriverende gasten dienen hun handen te desinfecteren. Hier hebben wij meerdere plekken voor gecreëerd zodat dit gedurende het verblijf ook herhaald kan worden.
  • Het dragen van een mondkapje is verplicht in de publieke binnenruimtes.
  • Iedereen dient 1,5 meter afstand te houden, tenzij het één huishouden betreft.
  • Ons logement is cashless, betalingen kunnen alleen via pin of creditcard.
  • Wij geven de schoonmaak van onze hotelkamers en publieke ruimten extra veel aandacht.

Het hele land is in gedeeltelijke lockdown en tijdens de persconferentie op 23 maart jl. is aangekondigd dat deze gedeeltelijke lockdown verlengd is tot en met tenminste dinsdag 20 april. De avondklok is verlengd tot en met de vroege ochtend van 21 april. Tijdens de avondklok is het verplicht om tussen 21:00 uur ‘s avonds en 04:30 uur ‘s ochtends binnen te blijven. Vanaf woensdag 31 maart gaat de avondklok een uur later in; om 22:00 uur.

Wij mogen als logement nog steeds open blijven, maar onze algemene ruimtes en onze eet- en drinkgelegenheden, met inbegrip van de roomservice, zijn gesloten voor al onze gasten tot en met in ieder geval 20 april 2021.

Gelukkig mogen wij wel maaltijden laten afhalen. Daarom is onze soepbar op de begane grond dinsdag t/m zondag open voor afhaal tot 18:00 uur. U kunt dus altijd een lekkere huisgemaakte soep, huisgemaakte bakery en koffie/thee afhalen en meenemen naar uw kamer.

Hoewel wij als logement geen roomservice mogen bieden, mogen wij wel het ontbijt bij de kamer bezorgen (gesloten verpakking voor de deur – zonder binnentreden). Dit valt onder de regels van afhalen- en bezorgen. Dit zullen wij dan ook blijven doen.

Het ontbijt wordt geserveerd in een prachtige picknickmand met keus uit genoeg lekkers om de dag goed mee te beginnen. Ontbijt kost €14,50 per persoon en is dagelijks beschikbaar van 08:00 tot 10:30 uur.

Verder zijn er diverse restaurants in de nabije omgeving die een bezorg/afhaalservice hebben opgestart voor diner en u bent meer dan welkom om de afhaalmaaltijd op uw eigen kamer te nuttigen. Wij zorgen voor borden en bestek op de kamer. Ook is de minibar in de kamer gevuld met een mooi assortiment aan (alcoholhoudende) dranken.

Ondanks de maatregelen doen wij dus ons uiterste best om u een fijn en veilig verblijf te verzorgen.

Wij kijken er naar uit om u te verwelkomen bij ons in Utrecht en mochten er nog vragen zijn dan vernemen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

Janine & Tom

Logement Petit Beijers | Soep-er