Contact Petit Beijers

Logement Petit Beijers
Vismartk 16 – 18
3511 KS Utrecht

BTW nr: NL860791099B01

KVK nr: 76784843

Bereikbaarheid

Logement Petit Beijers is gelegen in hartje centrum van Utrecht in de schaduw van de Domtoren aan de beroemde Oudegracht. In het historisch stadscentrum met leuke winkels, populaire bezienswaardigheden en op loopafstand van het Centraal Station, TivoliVredenburg, de Jaarbeurs en het Beatrix Theater. Let op: Logement Petit Beijers is gelegen in een voetgangersgebied en nietbereikbaar met de auto.

Utrecht Centraal Station

VanafUtrecht Centraal Station is het slechts 8 minuten lopen naar Logement Petit Beijers. Kom je toch liever met de bus naar ons toe? Pak dan één van de vele bussen die stoppen bij de Neude of Janskerkhof, vanaf daar is het een kleine 5 minuten lopen.

Met de auto

Voor wie met de auto wil komen adviseren wij de parkeergarages van Hoog Catharijne. Vanuit deze comfortabele parkeergarages loop je in nog geen 10 minuten naar ons toe. Vooraf voordelig reserveren kan via: https://parkerencentrumutrecht.nl/.

Een andere en goedkopere optie is parkeren bij P+R Utrecht Science Park. De bus of tram brengt je snel naar het centrum van Utrecht. Meer informatie vindje via: https://goedopweg.nl/pr/p-r-utrecht-science-park.