Contact Petit Beijers

Logement Petit Beijers
Vismartk 16 – 18
3511 KS Utrecht

BTW nr: NL860791099B01

KVK nr: 76784843

Route & Parkeren

Utrecht Centraal Station

Vanaf Utrecht Centraal Station is het slechts 8 minuten lopen naar Petit Beijers, gelegen in hartje centrum aan de Vismarkt en de beroemde Oudegracht. Komt u toch liever met de bus naar ons toe? Pak dan één van de vele bussen die stoppen bij de Neude, vanaf daar is Petit Beijers een kleine 5 minuten lopen.

Met de auto

We zijn heel eerlijk, Utrecht is niet echt autovriendelijk. Een parkeerplek vinden is een flinke uitdaging en ook is het parkeren hier allesbehalve goedkoop. Petit Beijers is goed te bereiken met het openbaar vervoer en in Utrecht zelf heeft u geen auto nodig, zo ongeveer alles is op loopafstand.

Voor wie met de auto wil komen adviseren wij de parkeergarage Springweg. Vanuit deze parkeergarage loopt u in vijf minuten naar het hotel. Het tarief bedraagt hier €4,80 per uur en €36,00 voor 24 uur.

Adres Springweg
Strosteeg 83
3510 VK Utrecht

Airport Pick-up

Comfortabel van en naar het vliegveld? We regelen het graag voor u.

Van en naar het vliegveld Schiphol Airport werken wij samen met verschillende partijen. Wilt u een limousinetransfer waar u kunt genieten van alle luxe van dien, een Tesla op groene stroom of liever een gewone taxi? Laat het ons weten zodat wij u kunnen adviseren en eventueel een reservering voor u kunnen maken.

Let op: van deur naar deur is helaas niet mogelijk in verband met de ligging in het stadscentrum. U kunt de taxichauffeur vragen u af te zetten bij Restaurant San Siro, Oudkerkhof 9 te Utrecht. Vanaf daar is het nog geen minuut lopen naar het hotel.